ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

/ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2019-12-17T16:23:10+02:00

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την δημιουργία ενός χριστουγεννιάτικου χωριού, από την εξωτερική του διάρθρωση μέχρι τον εσωτερικό του συντονισμό.

     Η δική μας πρόταση είναι:

1. Σπίτι Αη Βασίλη (ο βασικός ήρωας των ημερών υποδέχεται μικρούς και μεγάλους, φωτογραφίζεται μαζί τους και μοιράζει δώρα. Το σκηνικό με το εστιακό τζάκι και την κουνιστή πολυθρόνα μπορούν να προσφερθούν από πιθανούς χορηγούς.)

2.Ταχυδρομείο (στεγάζει γραμματοκιβώτια και γελαστούς βοηθούς του Αη Βασίλη, που συλλέγουν τις ευχετήριες κάρτες-γράμματα και μαθαίνουν στα παιδιά την τέχνη της αλληλογραφίας. Θα μπορούσε να υπάρχει και Η/Υ με προώθηση e-mail για να ενισχύει την μορφή της διεθνούς επικοινωνίας.)

3.Παραμυθόσπιτο (με την καθοδήγηση ενός ανιματέρ, θα γίνεται η αφήγηση ενός χριστουγεννιάτικου παραμυθιού ή με την χρήση ενός προτζέκτορα θα προβάλλονται κινούμενα σχέδια με αναφορές Χριστουγέννων.)

4.Σοκολατόσπιτο (η γυναίκα του Αη Βασίλη θα βοηθά τα παιδιά να παρασκευάζουν γλυκά. Ο κόσμος θα μπορεί να δοκιμάζει σοκολάτες, γλυκά κουταλιού και ν’ απολαμβάνει ροφήματα, όπως κακάο και γλυκό ζεστό κρασί. Με τα κεράσματα, μπορούν να διαφημίζονται διακριτικά ζαχαροπλάστες και τοπικοί παραγωγοί οίνου.)

5.Σπίτι των κατασκευών (επανδρώνεται από είδη χαρτοπωλείου. Τα παιδιά θα μπορούν να ζωγραφίζουν ή να κατασκευάζουν χειροποίητες κάρτες και χριστουγεννιάτικα στολίδια.)

6.Σπίτι των σουβενίρ (εδώ θα αγοράζουν αναμνηστικά που θα τους θυμίζουν την επίσκεψη τους στο θεματικό πάρκο. Τα είδη προς πώληση, θα προέρχονται από εμπόρους και φιλανθρωπικά σωματεία.)

Τα σπιτάκια «ντύνονται» με γιορτινό διάκοσμο και χριστουγεννιάτικους φωτοσωλήνες.

Τα παιχνίδια που προτείνει η εταιρεία μας, για το χριστουγεννιάτικο πάρκο είναι:

1.Ένα βενετσιάνικο καρουζέλ ιταλικής πιστοποίησης

2. Ένα τραμπολίνο

3. Ένα τρενάκι σε ράγες

4. Μία κούνια πειρατή

Στο θεματικό πάρκο δύναται ν’απασχοληθούν, άτομα σε σταθερά πόστα όπως είναι τα σπιτάκια και οι κούνιες, αλλά και άτομα που θα περιφέρονται  του χώρου όπως φωτογράφος, ζογκλέρ και κλόουν.